Ordering Guidelines
EHEDG & 3-A

 

Harmonisering af EHEDG guidelines og 3-A standarder

Med henblik på at forbedre fødevaresikkerheden ved at fremme hygiejne i produktion og forarbejdning af fødevarer har EHEDG og den amerikanske 3-A Sanitary Standards organisation mange fælles mål og en lignende mission. Begge organisationer udveksler deres udkast til retningslinjer og standarder for ekspertvurdering og kommentarer før udgivelsen. Det seneste nummer af EHEDG Ordliste er udviklet i samarbejde med 3-A og kan downloades fra afsnittet Gratis Dokumenter.

Matrix

Indholdet af alle EHEDG retningslinjer er krydsrefereret med de af 3-A Standards Inc. og er opsummeret i en matrix til download (XLS).

Gratis Dokumenter

EHEDG Arbejdsgrupper har udgivet forskellige dokumenter, som er tilgængelige til gratis download som programerklæringer og retningslinje Dok. 8 om de grundlæggende krav til hygiejnisk design.

Mere information.

Download & Order Information

  • EHEDG Firma- og Institut-medlemmer har adgang til alle Guidelines i alle sprogversioner til gratis download (PDF-filer) efter medlemslog-in. Kontakt EHEDG sekretariatet i tilfælde af at firma eller institut log-in ikke kendes.
  • Personlige EHEDG-medlemmer drager fordel af 50% rabat ved køb af Guidelines fra webshoppen til en pris på 59,50 euro pr. dokument. Bemærk, at EHEDG medlems data er gemt i butikssystemet og rabatten vil automatisk blive fratrukket efter udcheckning.
  • Ikke-medlemmer kan bestille EHEDG-Guidelines fra webshoppen til en normalpris på 119 euro pr. dokument.

BEMÆRK: Reproduktion eller viderefordeling af EHEDG retningslinjer er strengt forbudt! Alle dokumenter, der downloades eller købes, er beregnet til udelukkende at blive brugt af EHEDG-medlemmet eller kunden.

 

EHEDG Guideline-Webshop at VDMA